L’única cosa impossible és aquella que no s’imagina

Sóc Rosa Martínez i vull contar-te que vaig a ser Presidenta del Govern d’Espanya després de les eleccions generals de novembre.

Potser aixó et sorpren. De fet, molts m’han dit que és impossible.

Aquesta és la meva resposta: l’única cosa impossible és aquella que no s’imagina i no s’intenta.

Jo m’imagino un EQUO que sigui rellevant per a #SumarAlCambio que anem a aconseguir amb altres forces i moviments socials. Que sigui referent en la lluita per la sostenibilitat, l’equitat i la democràcia. Capaç de comunicar.

També m’imagino un EQUO que escapa de la inèrcia per anar més enllà. El repte que compartim és gran i les nostres decisions col.lectives hauran de ser valentes per a estar a l’alçada.

Quan apegava cartells per a la campanya de novembre de 2011 com una afiliada més, m’imaginava que EQUO havia arribat per a quedar-s’hi. I ací estem en primera línia del canvi en 2015.

N’estic convençuda de que Mònica, Manuela o Ada un dia s’imaginaren que podrien ser presidentes o alcaldesses de les seues ciutats. Elles han sigut dones que ho intentàren, des de la humiltat, i que ara són exemples amb els que podem aprendre.

Vull convidar-te a intentar amb mi alló que altres donen per impossible. Per aixó et demane dues coses: participa en les primàries d’EQUO i, segon, vota per la meua candidatura per a #SumarAlCambio.

Rosa Martínez

Sobre la autora Ver todas las entradas

Rosa Martínez

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: